Všechny sbírky
Začínáme
Vytvořte a spravujte sadu slev
Vytvořte a spravujte sadu slev

Vytvářejte, zobrazujte a exportujte slevové kódy.

Aktualizováno před více než týdnem

Tento článek byl automaticky přeložen. Pokud narazíte na nějaké problémy s překladem, kontaktujte prosím help@seguno.com.

Při vytváření sady slev není omezen počet kódů, které můžete vytvořit pomocí Generátoru hromadných slevových kódů. Můžete buď nechat aplikaci vygenerovat neomezené množství jedinečných kódů, nebo nahrát až 20 000 konkrétních kódů najednou, které chcete importovat. Generátor poskytuje řadu nastavení, která umožňují přizpůsobení kódů, včetně proprietární funkce čištění, která zajistí, že ve vašich kódech neskončí žádná nežádoucí slova.


Vytvořte slevovou sadu

Chcete-li vytvořit sadu slev:

  1. Klikněte na Vytvořit sadu slev.

  2. Upravte nastavení slev.

    • Pokud chcete, aby Seguno generovalo jedinečné kódy, v části Sada slev vyberte Generovat náhodné kódy.

    • Pokud chcete importovat seznam kódů, v části Sada slev vyberte možnost Poskytnout konkrétní kódy.

  3. Ověřte si nastavení slev v souhrnu.

  4. Klikněte na Uložit.

Jakmile vytvoříte sadu slev, Seguno vás bude informovat o průběhu importu pomocí odznaku importu umístěného na řídicím panelu.


Zobrazit kódy

Všechny slevové sady vytvořené v Generátoru hromadných slevových kódů se zobrazí ve vašich slevách Shopify.

Chcete-li zobrazit kódy ve slevové sadě:

  1. Umístěte ukazatel myši na sadu slev, kterou chcete zobrazit, a klikněte na Zobrazit slevu.

  2. Na kartě Slevový kód klikněte na Zobrazit všechny kódy.


Přidejte další kódy do sady slev

Přidání kódů do sady slev:

  1. Umístěte ukazatel myši na sadu slev, kterou chcete upravit, a klikněte na Přidat kódy.

  2. Formulář s podrobnostmi o slevě bude automaticky nastaven tak, aby odrážel vaše poslední volby. Upravte jakékoli podrobnosti kódu a klikněte na Uložit.

Kolik kódů mohu vytvořit?

Počet kódů, které můžete vytvořit pomocí Generátoru hromadných slevových kódů, není omezen, ale existuje několik osvědčených postupů, které je třeba mít na paměti a vyhnout se časově náročným problémům.

  • Každý obchod Shopify má limit 20 000 000 slevových kódů, včetně všech kódů se stavem Aktivní, Plánovaný nebo Vypršený.

  • Ujistěte se, že vaše nastavení délky kódu má dostatek hodnot pro požadovaný počet jedinečných kódů, tj. nemůžete vygenerovat 10 000 jedinečných kódů, pokud je délka kódu pouze jedna číslice.

Pro vygenerované slevové sady neexistuje žádné omezení počtu kódů, které můžete vygenerovat najednou. Pro import konkrétních kódů do sady slev je limit 20 000 kódů na import. Po dokončení importu sady slev tohoto typu můžete přidat další kódy v krocích po 20 000.

Poznámka: Akce Odstranit sadu odebere sadu slev z vašeho seznamu v aplikaci Hromadné, ale nesmaže slevu ani kódy z vašeho správce Shopify, aby byla zachována funkčnost a přehledy slevových kódů. Pokud chcete kódy smazat, aby přestaly fungovat, můžete tak učinit od správce Shopify, ale ne v aplikaci Hromadné.


Export kódů

Sady slev lze exportovat po vygenerování úplné sady kódů a importu do Generátoru hromadných slevových kódů. Po importu kódů můžete sadu slevových kódů exportovat přímo v Generátoru hromadných slevových kódů nebo prostřednictvím správce slev Shopify.

Export kódů z Generátoru hromadných slevových kódů:

  1. Umístěte ukazatel myši na sadu slev a klikněte na Exportovat kódy.

  2. Po odebrání odznaku Export ve frontě umístěte ukazatel myši na sadu slev a klikněte na Stáhnout kódy.

Názvy souborů exportu jsou založeny na názvu sady slev a datu požadavku na export. Soubory jsou formátovány jako CSV se záhlavími sloupců pro kód a počtem použití jednotlivých kódů. Po vygenerování je soubor ke stažení dostupný a bezpečně uložený prostřednictvím aplikace ve vašem Shopify Admin.

Create and manage a discount set

Dostali jste odpověď na svou otázku?