Alle samlinger
Kom godt i gang
Opret og administrer et rabatsæt
Opret og administrer et rabatsæt

Opret, se og eksporter rabatkoder.

Opdateret over en uge siden

Denne artikel er blevet automatisk oversat. Hvis du støder på problemer med oversættelsen, bedes du kontakte help@seguno.com.

Når du opretter et rabatsæt, er der ingen grænse for, hvor mange koder du kan oprette med Bulk Discount Code Generator. Du kan enten få appen til at generere ubegrænsede unikke koder eller uploade op til 20.000 specifikke koder ad gangen for at blive importeret. Generatoren giver en række indstillinger for at tillade tilpasning af koderne, inklusive en proprietær rensefunktion for at sikre, at ingen uønskede ord ender i dine koder.


Opret et rabatsæt

Sådan opretter du et rabatsæt:

  1. Klik på Opret rabatsæt.

  2. Rediger rabatindstillingerne.

    • Hvis du vil have Seguno til at generere unikke koder, skal du i afsnittet Rabatsæt vælge Generer tilfældige koder.

    • Hvis du vil importere en liste over koder, skal du i afsnittet Rabatsæt vælge Angiv specifikke koder.

  3. Bekræft dine rabatindstillinger i oversigten.

  4. Klik på Gem.

Når du har oprettet et rabatsæt, vil Seguno informere dig om importens fremskridt med et importmærke placeret på dashboardet.


Se koder

Alle rabatsæt, der er oprettet i Bulk Rabat Code Generator, vises i dine Shopify-rabatter.

Sådan får du vist koder i et rabatsæt:

  1. Hold markøren over det rabatsæt, du gerne vil se, og klik på Se rabat.

  2. I rabatkodekortet skal du klikke på Vis alle koder.


Tilføj flere koder til et rabatsæt

Sådan tilføjer du koder til et rabatsæt:

  1. Hold markøren over det rabatsæt, du gerne vil redigere, og klik på Tilføj koder.

  2. Formularen med rabatoplysninger vil automatisk blive indstillet til at afspejle dine seneste valg. Rediger alle kodedetaljerne, og klik på Gem.

Hvor mange koder kan jeg oprette?

Der er ingen grænse for, hvor mange koder du kan oprette med Bulk Discount Code Generator, men der er adskillige bedste fremgangsmåder, du skal huske på og undgå tidskrævende problemer.

  • Hver Shopify-butik har en rabatkodegrænse på 20.000.000, inklusive alle koder med statussen Aktiv, Planlagt eller Udløbet.

  • Sørg for, at din kodelængdeindstilling har nok værdier til det ønskede antal unikke koder, dvs. du kan ikke generere 10.000 unikke koder, hvis kodelængden kun er et ciffer.

For genererede rabatsæt er der ingen grænse for, hvor mange koder du kan generere ad gangen. Der er en grænse på 20.000 koder pr. import for at importere specifikke koder til et rabatsæt. Når et rabatsæt af denne type er færdig med at importere, kan du tilføje yderligere koder i intervaller på 20.000.

Bemærk: Handlingen Slet sæt fjerner rabatsættet fra din liste i Bulk-appen, men sletter ikke rabatten eller koderne fra din Shopify-administrator for at bevare din rabatkodefunktionalitet og rapportering. Hvis du vil slette koderne, så de ikke længere fungerer, kan du gøre det fra Shopify-administratoren, men ikke i Bulk-appen.


Eksporter koder

Rabatsæt kan eksporteres, efter at det fulde kodesæt er blevet genereret og importeret til Bulk Discount Code Generator. Efter at have importeret dine koder, kan du eksportere rabatkodesættet direkte i Bulk Discount Code Generator eller gennem Shopify Discounts admin.

Sådan eksporteres koder fra Bulk Rabat Code Generator:

  1. Hold markøren over rabatsættet, og klik på Eksporter koder.

  2. Når eksportkømærket er blevet fjernet, skal du holde markøren over rabatsættet og klikke på Download koder.

Eksportfilnavne er baseret på rabatsættets navn og eksportanmodningsdato. Filer formateres som en CSV med kolonneoverskrifter for koden og det antal gange, en individuel kode bruges. Når den er genereret, er den downloadbare fil tilgængelig og sikkert gemt via appen i din Shopify-administrator.

Create and manage a discount set

Besvarede dette dit spørgsmål?