Alle collecties
Aan de slag
Maak en beheer een kortingsset
Maak en beheer een kortingsset

Kortingscodes maken, bekijken en exporteren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel is automatisch vertaald. Als je problemen hebt met de vertaling, neem dan contact op met help@seguno.com.

Bij het maken van een kortingsset is er geen limiet aan het aantal codes dat u kunt maken met Bulk Discount Code Generator. U kunt de app een onbeperkt aantal unieke codes laten genereren of maximaal 20.000 specifieke codes tegelijk laten importeren om te importeren. De generator biedt een aantal instellingen om de codes aan te passen, inclusief een eigen zuiveringsfunctie om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste woorden in uw codes terechtkomen.


Maak een voordeelset aan

Om een ​​kortingsset aan te maken:

  1. Klik op Kortingsset maken.

  2. Bewerk de kortingsinstellingen.

    • Als u wilt dat Seguno unieke codes genereert, selecteert u in het gedeelte Kortingsset de optie Willekeurige codes genereren.

    • Als je een lijst met codes wilt importeren, selecteer je Specifieke codes opgeven in het gedeelte Kortingsset.

  3. Controleer je kortingsinstellingen in het overzicht.

  4. Klik op Opslaan.

Zodra u een kortingsset hebt aangemaakt, zal Seguno u op de hoogte houden van de voortgang van het importeren met een importbadge op het dashboard.


Codes bekijken

Alle kortingssets die in Bulk Discount Code Generator zijn gemaakt, worden weergegeven in uw Shopify-kortingen.

Om codes in een kortingsset te bekijken:

  1. Plaats de muisaanwijzer op de kortingsset die je wilt bekijken en klik op Bekijk korting.

  2. Klik in de Kortingscodekaart op Bekijk alle codes.


Voeg meer codes toe aan een kortingsset

Om codes toe te voegen aan een kortingsset:

  1. Plaats de muisaanwijzer op de kortingsset die je wilt bewerken en klik op Codes toevoegen.

  2. Het kortingsgegevensformulier wordt automatisch ingesteld om uw meest recente keuzes weer te geven. Bewerk een van de codedetails en klik op Opslaan.

Hoeveel codes kan ik aanmaken?

Er is geen limiet aan het aantal codes dat u kunt maken met Bulk Discount Code Generator, maar er zijn verschillende praktische tips om in gedachten te houden en tijdrovende problemen te voorkomen.

  • Elke Shopify-winkel heeft een limiet van 20.000.000 kortingscodes, inclusief alle codes met de status Actief, Gepland of Verlopen.

  • Zorg ervoor dat uw codelengte-instelling voldoende waarden heeft voor het gevraagde aantal unieke codes, d.w.z. u kunt geen 10.000 unieke codes genereren als de codelengte slechts één cijfer is.

Voor gegenereerde kortingssets is er geen limiet aan het aantal codes dat u tegelijkertijd kunt genereren. Er is een limiet van 20.000 codes per import voor het importeren van specifieke codes naar een kortingsset. Zodra een dergelijke kortingsset is geïmporteerd, kunt u extra codes toevoegen in stappen van 20.000.

Opmerking: de actie Set verwijderen verwijdert de kortingsset uit je lijst in de Bulk-app, maar verwijdert de korting of codes niet uit je Shopify-beheercentrum om je kortingscodefunctionaliteit en rapportage te behouden. Als je de codes wilt verwijderen zodat ze niet meer werken, kun je dit doen vanuit de Shopify-beheerder, maar niet in de Bulk-app.


Codes exporteren

Kortingssets kunnen worden geëxporteerd nadat de volledige codeset is gegenereerd en geïmporteerd in Bulk Discount Code Generator. Nadat je je codes hebt geïmporteerd, kun je de ingestelde kortingscode rechtstreeks exporteren in de Bulk Discount Code Generator of via de Shopify Discounts-beheerder.

Codes exporteren vanuit Bulk Discount Code Generator:

  1. Plaats de muisaanwijzer op de kortingsset en klik op Codes exporteren.

  2. Nadat de badge Exporteer in wachtrij is verwijderd, plaatst u de muisaanwijzer op de kortingsset en klikt u op Codes downloaden.

Exportbestandsnamen zijn gebaseerd op de naam van de kortingsset en de exportaanvraagdatum. Bestanden zijn opgemaakt als een CSV met kolomkoppen voor de code en het aantal keren dat een individuele code is gebruikt. Eenmaal gegenereerd, is het downloadbare bestand beschikbaar en veilig opgeslagen via de app in uw Shopify Admin.

Create and manage a discount set

Was dit een antwoord op uw vraag?