Alla samlingar
Komma igång
Skapa och hantera en rabattuppsättning
Skapa och hantera en rabattuppsättning

Skapa, visa och exportera rabattkoder.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna artikel har maskinöversatts. Om du hittar några problem med översättningen, vänligen kontakta help@seguno.com.

När du skapar en rabattuppsättning finns det ingen gräns för hur många koder du kan skapa med Bulk Discount Code Generator. Du kan antingen låta appen generera ett obegränsat antal unika koder eller ladda upp upp till 20 000 specifika koder åt gången för att importeras. Generatorn tillhandahåller ett antal inställningar för att möjliggöra anpassning av koderna, inklusive en egenutvecklad reningsfunktion för att säkerställa att inga oönskade ord hamnar i dina koder.


Skapa en rabattuppsättning

Så här skapar du en rabattuppsättning:

  1. Klicka på Skapa rabattuppsättning.

  2. Redigera rabattinställningarna.

    • Om du vill att Seguno ska generera unika koder, välj Generera slumpmässiga koder i avsnittet Rabattuppsättning.

    • Om du vill importera en lista med koder, i avsnittet Rabattuppsättning, välj Ange specifika koder.

  3. Verifiera dina rabattinställningar i sammanfattningen.

  4. Klicka på Spara.

När du har skapat en rabattuppsättning kommer Seguno att informera dig om importförloppet med ett importmärke som finns på instrumentpanelen.


Visa koder

Alla rabattsatser som skapats i Bulk Discount Code Generator kommer att visas i dina Shopify-rabatter.

Så här visar du koder i en rabattsats:

  1. Håll muspekaren över rabattuppsättningen du vill se, klicka på Visa rabatt.

  2. I rabattkodkortet klickar du på Visa alla koder.


Lägg till fler koder till en rabattuppsättning

Så här lägger du till koder till en rabattuppsättning:

  1. Håll muspekaren över rabattuppsättningen du vill redigera, klicka på Lägg till koder.

  2. Rabattinformationsformuläret ställs automatiskt in för att återspegla dina senaste val. Redigera någon av koddetaljerna och klicka på Spara.

Hur många koder kan jag skapa?

Det finns ingen gräns för hur många koder du kan skapa med Bulk Discount Code Generator, men det finns flera bästa praxis att tänka på och undvika tidskrävande problem.

  • Varje Shopify-butik har en gräns på 20 000 000 rabattkoder, inklusive alla koder med statusen Aktiv, Schemalagd eller Utgången.

  • Se till att din kodlängdsinställning har tillräckligt med värden för det begärda antalet unika koder, dvs. du kan inte generera 10 000 unika koder om kodlängden bara är en siffra.

För genererade rabattuppsättningar finns det ingen gräns för hur många koder du kan generera åt gången. Det finns en gräns på 20 000 koder per import för att importera specifika koder till en rabattuppsättning. När en rabattuppsättning av denna typ har importerats kan du lägga till ytterligare koder i steg om 20 000.

Obs: Åtgärden Ta bort set tar bort rabattuppsättningen från din lista i Bulk-appen men tar inte bort rabatten eller koderna från din Shopify-administratör för att behålla din rabattkodsfunktionalitet och rapportering. Om du vill ta bort koderna så att de inte längre fungerar kan du göra det från Shopify-administratören, men inte i Bulk-appen.


Exportera koder

Rabattuppsättningar kan exporteras efter att hela koduppsättningen har genererats och importerats till Bulk Discount Code Generator. Efter att ha importerat dina koder kan du exportera rabattkoden direkt i Bulk Discount Code Generator eller via Shopify Discounts admin.

Så här exporterar du koder från Bulk Discount Code Generator:

  1. Håll muspekaren över rabattuppsättningen och klicka på Exportera koder.

  2. När märket för exportkö har tagits bort håller du muspekaren över rabattuppsättningen och klickar på Ladda ner koder.

Exportfilnamnen baseras på rabattuppsättningens namn och exportbegäransdatum. Filer formateras som en CSV med kolumnrubriker för koden och antalet gånger en enskild kod används. När den har skapats är den nedladdningsbara filen tillgänglig och lagras säkert via appen i din Shopify-administratör.

Create and manage a discount set

Fick du svar på din fråga?