Kaikki kokoelmat
Päästä alkuun
Noin Bulk Discount Code Bot

Segunon joukkoalennuskoodibotti

Päivitetty yli viikko sitten

Tämä artikkeli on käännetty automaattisesti. Jos sinulla on käännöksen kanssa ongelmia, ota yhteyttä help@seguno.com.

Bulk Discount Code Bot ensisijainen tavoite on tuoda suuria määriä yksilöllisiä koodeja Shopify Discountsiin säästääksesi aikaa ja vaivaa. Sovellus voi luoda yksilölliset koodit automaattisesti, tai voit antaa tietyn koodijoukon tuodaksesi Shopify-alennukseen.

Tietoja joukkoalennuskoodigeneraattorista

Joukkoalennuskoodigeneraattorin avulla voit:

• Luo ja tuo rajattomasti* ainutlaatuisia alennuskoodeja suoraan Shopifyhin.

• Vie koodisi CSV-muotoon suoraan sovelluksesta.

• Esikatsele esimerkkikoodeja ja hanki arvioitu aika niiden luomiseen.

• Pidä ei-toivotut merkit ja sanat poissa automaattisen suodatuksen avulla.

• Etsi mikä tahansa yksilöllinen koodi löytääksesi vastaavan alennuksen Shopifysta.

Huomautus: Shopify-tilit on tällä hetkellä rajoitettu 20 miljoonaan yksilölliseen koodiin tiliä kohden.

Ainutlaatuisten alennuskoodien edut

Suojaa kannattavuus

Ainutlaatuisten alennuskoodien hyödyntäminen markkinointitoimissa tarjoaa monia etuja, mutta ensisijainen niistä on kuponkien väärinkäytön vähentäminen marginaalien suojaamiseksi. Koodit jaetaan usein sosiaalisessa mediassa tai julkaistaan ​​suosituille kuponkisivustoille, mikä lisää niiden käyttöä asiakkailta, jotka eivät ole vielä antaneet yhteystietoja tai kiinnostusta. Ainutlaatuisen, kertakäyttöisen koodin antaminen eliminoi jakamisen ja suojaa marginaalisi.

Henkilökohtainen kokemus

Ainutlaatuinen koodi tarjoaa henkilökohtaisemman kokemuksen uskollisille asiakkaille ja antaa heille enemmän syitä pysyä vuorovaikutuksessa kyseisen kanavan kanssa.

Parannettu raportointi ja seuranta

Ainutlaatuiset koodit voivat tarjota enemmän tietoa asiakkaistasi. Kertakäyttöiset yksilölliset koodit ovat yhdelle asiakkaalle ominaisia, joten kun kyseistä koodia käytetään, voit sitoa sen yksittäiseen asiakkaaseen. Lisäksi yksilölliset koodit voivat auttaa kauppiaita seuraamaan kampanjan tehokkuutta. Voit seurata koko alennussarjan tai jokaisen koodin myyntiä erikseen.

Miten asiakastietojani käytetään?

Alennussarjan luontilomake sisältää osittaisen jäljennöksen Shopifyn alennusluontilomakkeesta ja osana sitä tarvitsemme Asiakkaat-alueen, jotta voit valita tietyt asiakasryhmät (asiakkaiden tallentamat haut) alennuksen edellytykseksi. Esimerkkinä voisi olla, jos haluat alennuksen koskevan vain sähköpostin tilaajia, ensimmäistä kertaa ostajia tai VIP-henkilöitäsi.

Bulk Discount Code Generator ei käytä, kerää, tallenna tai käsittele mitään asiakastietoja. Asiakasryhmien nimet esitetään kelpoisuusmuodossa. Joukkoalennuskoodigeneraattori ei koskaan pääse käsiksi tämän ryhmän asiakastietoihin.

Jos sinulla on muita tähän aiheeseen liittyviä kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, ja vastaamme niihin mielellämme. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen help@seguno.com, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Joukkoalennuskoodigeneraattorin käyttäminen muiden sovellusten kanssa

Monet sovellukset tukevat yksilöllisten koodien jakamista sähköpostimarkkinoinnista suoramainontapyyntöihin ja kanta-asiakassovelluksiin. Bulk Discount Code Generator voi toimia helposti näiden sovellusten kanssa lataamalla Bulkin luomat ainutlaatuiset koodit kyseisiin sovelluksiin. Lisäksi raporttisi kootaan yksittäisten alennusten alle Shopify adminissa, samalla kun kullekin asiakkaalle toimitetaan yksilöllinen koodi.

Tuetut kansainväliset kielet

Bulk Discount Code Bot tukee 20 eri kieltä. Oletusarvoisesti sovellus käännetään automaattisesti Shopify Adminissa määritetyn kielen perusteella.

Huomautus: Sovelluksen luomia koodeja ei käännetä. Kaikki koodit luodaan käyttämällä ASCII-merkkien osajoukkoa.

• Englanti

• Hollannin kieli

• japanilainen

• Espanja

• Yksinkertaistettu kiina)

• Kiinalainen perinteinen)

• Suomalainen

• Korealainen

• Ruotsin kieli

• Ranskan kieli

• Norjan kieli

• thaimaalainen

• Tšekki

• Saksan kieli

• portugali (Brasilia)

• portugali (Portugali)

• turkkilainen

• Tanskan kieli

• italialainen

• vietnam

About Bulk Discount Code Bot