Kaikki kokoelmat
Päästä alkuun
Luo ja hallinnoi alennusjoukkoa

Luo, tarkastele ja vie alennuskoodeja.

Päivitetty yli viikko sitten

Tämä artikkeli on käännetty automaattisesti. Jos sinulla on käännöksen kanssa ongelmia, ota yhteyttä help@seguno.com.

Alennusjoukkoa luotaessa ei ole rajoitusta sille, kuinka monta koodia voit luoda joukkoalennuskoodigeneraattorilla. Voit joko asettaa sovelluksen luomaan rajoittamattoman määrän yksilöllisiä koodeja tai ladata enintään 20 000 tiettyä koodia kerralla tuotavaksi. Generaattori tarjoaa useita asetuksia, jotka mahdollistavat koodien mukauttamisen, mukaan lukien patentoidun puhdistusominaisuuden, jolla varmistetaan, ettei koodeihin päädy ei-toivottuja sanoja.

Luo alennussarja

Alennussarjan luominen:

1. Napsauta Luo alennussarja.

2. Muokkaa alennusasetuksia.

• Jos haluat Segunon luovan yksilöllisiä koodeja, valitse Alennusjoukko-osiossa Luo satunnaisia ​​koodeja.

• Jos haluat tuoda koodiluettelon, valitse Alennusjoukko-osiossa Anna tietyt koodit.

3. Tarkista alennusasetukset yhteenvedosta.

4. Napsauta Tallenna.

Kun olet luonut alennusjoukon, Seguno ilmoittaa sinulle tuonnin edistymisestä kojelaudassa olevalla tuontimerkillä.

Katso koodit

Kaikki Bulk Discount Code Generatorissa luodut alennussarjat näkyvät Shopify-alennuksissasi.

Alennussarjan koodien tarkasteleminen:

1. Vie hiiri sen alennusjoukon päälle, jota haluat tarkastella, ja klikkaa Näytä alennus.

2. Napsauta Alennuskoodikortissa Näytä kaikki koodit.

Lisää koodeja alennussarjaan

Voit lisätä koodit alennussarjaan seuraavasti:

1. Vie hiiri sen alennusjoukon päälle, jota haluat muokata, ja klikkaa Lisää koodeja.

2. Alennustietolomake asetetaan automaattisesti vastaamaan viimeisimpiä valintojasi. Muokkaa mitä tahansa koodin tietoja ja napsauta Tallenna.

Kuinka monta koodia voin luoda?

Joukkoalennuskoodigeneraattorilla luotavien koodien lukumäärää ei ole rajoitettu, mutta useita parhaita käytäntöjä on hyvä pitää mielessä ja välttää aikaa vievät ongelmat.

• Jokaisella Shopify-kaupalla on 20 000 000 alennuskoodiraja, mukaan lukien kaikki koodit, joiden tila on Active, Scheduled tai Expired.

• Varmista, että koodin pituusasetuksellasi on tarpeeksi arvoja pyydetylle määrälle yksilöllisiä koodeja, eli et voi luoda 10 000 yksilöllistä koodia, jos koodin pituus on vain yksi numero.

Luoduille alennussarjoille ei ole rajoitusta sille, kuinka monta koodia voit luoda kerralla. Tuontia kohden on rajoitettu 20 000 koodia tiettyjen koodien tuomiseksi alennusjoukkoon. Kun tämän tyyppinen alennussarja on tuotu, voit lisätä lisäkoodeja 20 000:n välein.

Huomautus: Poista sarja -toiminto poistaa alennusjoukon joukkosovelluksen luettelosta, mutta ei poista alennusta tai koodeja Shopify administa alennuskooditoimintojen ja raportoinnin ylläpitämiseksi. Jos haluat poistaa koodit, jotta ne eivät enää toimi, voit tehdä sen Shopify administa, mutta et Bulk-sovelluksesta.

Vie koodit

Alennussarjat voidaan viedä sen jälkeen, kun koko koodijoukko on luotu ja tuotu Bulk Discount Code Generatoriin. Kun olet tuonut koodisi, voit viedä alennuskoodin suoraan Bulk Discount Code Generatorissa tai Shopify Discounts -järjestelmänvalvojan kautta.

Koodien vieminen joukkoalennuskoodigeneraattorista:

1. Vie hiiri alennusjoukon päälle ja napsauta Vie koodit.

2. Kun Vie jonossa -merkki on poistettu, vie hiiri alennusjoukon päälle ja napsauta Lataa koodit.

Vientitiedostojen nimet perustuvat alennusjoukon nimeen ja vientipyynnön päivämäärään. Tiedostot muotoillaan CSV-muodossa, jossa on koodin sarakeotsikot ja yksittäisen koodin käyttökerrat. Kun ladattava tiedosto on luotu, se on saatavilla ja tallennettu turvallisesti Shopify Admin -sovelluksen kautta.

Create and manage a discount set