Katso alennuskoodisi

Kuinka voin tarkastella alennuskoodejani?

Päivitetty yli viikko sitten

Tämä artikkeli on käännetty automaattisesti. Jos sinulla on käännöksen kanssa ongelmia, ota yhteyttä help@seguno.com.

Kun koodisi on luotu ja tuotu, voit tarkastella niitä Shopify-alennuksissasi tai joukkoalennuskoodigeneraattorin kautta.

Alennussarjan koodien tarkasteleminen:

1. Vie hiiri sen alennusjoukon päälle, jota haluat tarkastella, ja klikkaa Näytä alennus.

• Tässä vaiheessa sinut ohjataan Shopify-alennuksiin ja kyseiseen alennussarjaan.

2. Napsauta Alennuskoodikortissa Näytä kaikki koodit.

Shopify näyttää 50 koodia sivun katselua kohden, mutta voit myös etsiä tai vie alennussarjasi Shopifysta. Jos viet koodejasi, suosittelemme käyttämään vientitoimintoa sovelluksen kautta suorituskyvyn ja luotettavuuden parantamiseksi.

Huomautus: Joissakin tapauksissa saatat joutua "Sivua ei löydy" -virheilmoitukseen. Tämä ongelma liittyy todentamiseen siirtyessä Shopifyn ja muiden sovellusten välillä. Se on helppo ratkaista päivittämällä sivusi tai siirtymällä suoraan Shopify adminin Alennukset-välilehteen.

View your discount codes